Om AllOffice

AllOffice är ett helsvenskt bolag och en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och tjänster.
Vår historia går tillbaka ända till 1978 när Kontorsvaruhuset startade i Östersund. Idag ingår Kontorsvaruhuset i AllOffice tillsammans med ytterligare ca 50 förvärv. Vi är idag den största privatägda aktören inom branschen. Många av våra medarbetare har varit i branschen i flera decennier och vi har stor kunskap och en gedigen erfarenhet i bagaget.
Vi erbjuder service samt ett heltäckande sortiment av kontors- & städprodukter, möbler, ergonomi, hygien, kök & servering, emballage, tryck & profil, yrkeskläder samt smarta lösningar inom dokumenthantering. Vår mission är att underlätta vardagen för våra kunder och tillsammans arbeta för ökad hållbarhet.

Med 30 butiker från norr till söder, e-handel, kundsupport och branschens största säljkår, försöker vi alltid erbjuda hållbara lösningar för såväl totalekonomi för ditt företag och arbetsplats, som miljö och långsiktiga affärsrelationer. Personlig service, kostnadskontroll, lokal närvaro och förbättrat hållbarhetsarbete samt tillgänglighet i multipla kanaler är några av ledorden för framtiden.


Korta fakta

Bolagsnamn
AllOffice
Org.nummer
5561859629
Telefonnummer
010 -43 43 460
E-postadress Tryck & Profil
tryck@alloffice.se
E-postadress Yrkeskläder
Daniel.pettersson@alloffice.se